НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 184-р від 2019-07-03
Про виплату щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією

 УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ  ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 Від  03.07.2019      184-р

  Про виплату щомісячної матеріальної допомоги
учасникам бойових дій у роки Другої світової війни
та учасникам бойових дій у роки війни з  Японією

             Згідно з пунктом 20 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до  рішення Миколаївської обласної ради від 27.04.2017 року № 19 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року», з метою посилення соціального захисту учасників бойових дій у роки Другої світової війни та у роки війни з Японією :

          1.   Затвердити  список   учасників   бойових дій у роки  Другої світової

війни та учасників бойових дій у роки війни з Японією на виплату щомісячної матеріальної допомоги у липні 2019 року (Додаток).

          2.  Щомісячну матеріальну допомогу  надавати   на підставі   довідок    військкоматів   про   участь  у  бойових діях у роки Другої світової війни та  у роки війни з Японією, а також  учасникам бойових дій - копії посвідчення учасника бойових дій, інвалідам війни - копії посвідчення інваліда війни.

          3.  Фінансовому   управлінню Первомайської міської  ради (Шугурову)  профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 18000 (вісімнадцять тисяч) грн. на проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги учасникам бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією.

         4. Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради  вручити  щомісячну матеріальну  допомогу  учасникам  бойових дій у роки Другої світової війни та учасникам бойових дій у роки війни з Японією (всього  12 осіб).

         5. Контроль за виконанням данного розпорядження  покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Колесніченко О.А.

 

 Міський голова                                                 Л.Г.Дромашко

Додаток 1


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024