НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 327 від 2019-07-12
Про проведення Відкритого Чемпіонату України з велоспорту в парній гонці та гонці-критеріумі Меморіалу Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В (оприлюднено 18.07.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА 
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

 РІШЕННЯ

      від 12.07.2019     327

                 м.Первомайськ

Про проведення Відкритого Чемпіонату
України з велоспорту в парній гонці та
гонці-критеріумі Меморіалу Заслуженого
тренера України, Почесного громадянина міста
Первомайська Тофана В.В. 

         Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", на виконання міської Програми “Первомайськ спортивний на 2016–2020 роки”, Положення про проведення Чемпіонатів, Кубків, Всеукраїнських та міжнародних змагань в Україні з велоспорту-шосе на 2019 рік, з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня здоров’я та фізичного розвитку молоді, виконавчий комітет міської ради

 ВИРІШИВ:

1. Провести 02-04.08.2019 року в місті Первомайську Відкритий Чемпіонат України з велоспорту в парній гонці та гонці-критеріумі Меморіалу Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В.

2. Затвердити програму щодо підготовки та проведення Відкритого Чемпіонату України з велоспорту в  парній гонці та гонці-критеріумі  Меморіалу  Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В. (додаток 1).

3. Затвердити заходи щодо підготовки та проведення Відкритого Чемпіонату України з велоспорту в  парній гонці та гонці-критеріумі  Меморіалу Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В. (додаток 2).

4. Затвердити схеми маршрутів парної, групової гонки  та гонки-критеріума (додаток 3).

5. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевській), управлінню освіти міської ради (Остапенко), відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук), управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян), Первомайському відділу поліції головного управління Національної поліції у Миколаївській області (Гарастюку, за узгодженням), Первомайській станції швидкої медичної допомоги Миколаївського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф (Фільварковому, за узгодженням) забезпечити  виконання заходів щодо підготовки та проведення змагань.

6. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної Програми “Первомайськ спортивний на 2016–2020 роки” (1015011),  згідно з кошторисом витрат щодо проведення Відкритого Чемпіонату України з велоспорту в парній гонці та гонці-критеріумі Меморіалу Заслуженого тренера України, Почесного громадянина міста Первомайська Тофана В.В. (додаток 4).

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

        Міський голова                                                                               Л.Г.Дромашко

Додаток 1-4


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024