НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-07-31
Про внесення змін до рішення міської ради від 17.12.2015 року №10 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів»

ПРОЕКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
_____________ сесія                                 ___________ скликання

РІШЕННЯ

від_______________ № ___________
м. Первомайськ

Про внесення змін до рішення міської
ради від 17.12.2015 року №10 «Про
затвердження структури Первомайської
міської ради та її  виконавчих органів»

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», у зв’язку з реалізацією субпроекта «Надання Центром психологічної підтримки та реабілітації внутрішньо переміщеним особам, учасникам та ветеранам АТО», приведенням у відповідність  до національного класифікатора України, затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 28.07.2010 року № 327 та з метою упорядкування структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до розділу 5 «Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого  рішенням  міської ради від 17.12.2015 року №10 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів», а саме:

1.1.  вивести зі штату господарської  групи Первомайського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 0,25 штатної одиниці посади працівника по господарству та ввести 1 штатну одиницю посади завідувача господарства;

1.2. збільшити граничну чисельність господарської групи Первомайського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 0,5 штатної одиниці посади прибиральника службових приміщень.

2. Викласти розділ 5 «Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді» Додатку 2  у такій редакції:


з/п

Виконавчий орган, посада

Кількість штатних одиниць

5

Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

15,75

5.1

Адміністративний персонал

2

 

Директор

1

 

Бухгалтер

1

5.2

Відділ соціальної роботи

12

 

Заступник директора - начальник відділу

1

 

Юрисконсульт

1

 

Фахівець із соціальної роботи

7

 

Практичний психолог

3

5.3

Господарська група

1,75

 

Завідувач господарством

1

 

Прибиральник службових приміщень

0,75

3. Внести зміни в пункт 4.3 «Управління житлово-комунального господарства» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 «Загальна штатна чисельність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішення міської ради  від 17.12.2015 року №10 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів», а саме:

3.1. вивести зі штату управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради  посаду головного спеціаліста, юриста, секретаря адміністративної комісії  при виконавчому комітеті міської ради  та ввести посаду головного спеціаліста, юриста;

3.2. вивести зі штату відділу розвитку і експлуатації  житлового фонду та інженерної інфраструктури управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради посаду головного спеціаліста з питань розвитку і експлуатації житлового фонду та ввести до штату управління житлово-комунального господарства Первомайської міської ради посаду головного спеціаліста, секретаря адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради.

4. Викласти підпункт 4.3 «Управління житлово-комунального господарства» розділу 4 «Інші виконавчі органи міської ради» Додатку 2 у такій редакції:


з/п

Виконавчий орган, посада

Кількість штатних одиниць

4.3

Управління житлово-комунального господарства

16,5

 

Начальник управління житлово-комунального господарства

1

 

Заступник начальника управління з питань реформування, розвитку і експлуатації житлового фонду та інженерної інфраструктури

1

 

Заступник начальника управління з питань благоустрою та охорони навколишнього природного середовища

1

 

Головний спеціаліст, юрист

1

 

Головний спеціаліст, секретар адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради

1

 

Секретар керівника

1

4.3.1

Фінансово-господарський відділ

5,5

 

Начальник відділу - головний бухгалтер

1

 

Головний спеціаліст, бухгалтер-касир

1

 

Головний спеціаліст, економіст

1

 

Головний спеціаліст з питань тендерних закупівель

1

 

Прибиральник службових приміщень

0,5

 

Водій автотранспортних засобів

1

4.3.2

Відділ благоустрою та охорони навколишнього природного середовища

2

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст

1

4.3.3

Відділ розвитку і експлуатації житлового фонду та інженерної інфраструктури

3

 

Начальник відділу

1

 

Головний спеціаліст з питань розвитку і експлуатації житлового фонду

1

 

Головний спеціаліст з питань розвитку і експлуатації інженерної інфраструктури

1

5. Викласти в новій редакції Підсумок Додатку 2 «Загальна штатна численність виконавчих органів Первомайської міської ради», затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 року №10 «Про затвердження структури Первомайської міської ради та її  виконавчих органів», а саме:

- керівники – 6

- апарат міської ради – 5

- апарат виконавчого комітету-73

- інші виконавчі органи міської ради – 139

- Первомайський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – 15,75

ВСЬОГО: 238,75

6. Внести відповідні зміни в Додаток 1 "Структура Первомайської міської ради та її виконавчих органів", затвердженого рішенням міської ради від 17.12.2015 року №10 "Про затвердження структури Первомайської міської ради та її виконавчих органів".

7. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В.

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

Міський голова                                                                                                            Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024