НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-08
Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції

 Миколаївської області

_____  СЕСІЯ                      ____  СКЛИКАННЯ

 

РІШЕННЯ

від   _____________№___

         м.Первомайськ

Про затвердження Переліку
адміністративних послуг, що надаються
через Центр надання адміністративних послуг
апарату виконавчого комітету міської ради,
в новій редакції

Відповідно статті 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 2, 3, пункту 6 статті 12 Закону України «Про адміністративні послуги», у зв’язку із змінами в переліках адміністративних послуг, які надаються виконавчими органами міської ради, регіональними суб’єктами надання адміністративних послуг, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Перелік адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції з додатками, що додаються.

2. Визнати таким, що втратило чинність рішення міської ради від 27.12.2018 року №4 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради, в новій редакції».

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на начальника Центру надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету міської ради (далі - ЦНАП).

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв’язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                           Л.Г. Дромашко

Додаток 1-3


 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024