НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-09
Про внесення змін до рішення міської ради від 27.06.2019 року №28 «Про передачу нежитлових приміщень по вул. Михайла Грушевського, 19»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
                                                                                                                   МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                                                                                                                        

 __________ сесія ________ скликання

РІШЕННЯ

від ____.____. 2019 року №_____             

    м. Первомайськ

Про внесення змін до рішення міської
ради  від  27.06.2019 року №28   «Про  
передачу     нежитлових     приміщень
по вул. Михайла   Грушевського, 19»    

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», рішення  міської ради від 31.01.2019 року № 9 «Про затвердження Положення про надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська», враховуючи  звернення управління соціального захисту населення міської ради від 19.07.2019 року №5976/04.2-05 щодо неможливості виконати рішення міської ради від 27.06.2019 року №28 «Про  передачу     нежитлових     приміщень по          вул. Михайла Грушевського, 19»,    міська рада

ВИРІШИЛА:

1.   Внести зміни до рішення міської ради від 27.06.2019 року №28 «Про  передачу     нежитлових     приміщень по вул. Михайла Грушевського, 19», а саме:

1.1 в пункті 1 замінити площу приміщень  з  «202,8кв.м.» на «149,2кв.м.»;

1.2  пункт 2 викласти в такій редакції:

  «Надати дозвіл управлінню містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку «Михайла Грушевського,19» на оренду  частини нежитлових приміщень загальною площею 44,92кв.м. по вул. Михайла Грушевського, 19 для розміщення адміністрації об’єднання співвласників  багатоквартирного будинку терміном на 2 роки 11місяців з  орендною  платою  1 грн. в  рік».

2.  Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                  Л.Г.Дромашко

 

 

ЗАПЕРЕЧЕННЯ

до пункту 1. 2 проєкту рішення  міської ради «Про внесення змін до рішення міської  ради  від  27.06.2019 року №28   «Про  передачу   нежитлових     приміщень по вул. Михайла   Грушевського, 19»   

            Пункт 1.2 проєкту рішення  міської ради «Про внесення змін до рішення міської  ради  від  27.06.2019 року №28   «Про  передачу   нежитлових     приміщень по вул. Михайла   Грушевського, 19»    розроблений на підставі  рекомендації постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності від 25.06.2019 року №264 щодо передачі нежитлових приміщень по вул. Михайла Грушевського,19 об’єднанню співвласників  багатоквартирного будинку «Михайла Грушевського,19» та управлінню соціального захисту населення міської ради з орендною платою 1 грн. в рік.

Згідно пункту 4.2. Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться в комунальній власності територіальної громади міста Первомайська,  розмір річної орендної плати становить 1 грн. в рік, якщо орендарями виступають наступні установи та організації:

  1. бюджетні організації, які утримуються за рахунок місцевого та державного бюджетів;
  2.  комунальні підприємства, що використовують орендовані приміщення для суспільних потреб (абонентський відділ, тощо;
  3. Пенсійний фонду України;
  4. державні та комунальні телерадіоорганізації;
  5.  редакції державних і комунальних періодичних видань та періодичних видань, заснованих об'єднаннями громадян;
  6.  державні науково-дослідні установи,
  7.  навчальні заклади;
  8. трудові  і журналістські колективи;
  9. підприємства зв'язку, що їх розповсюджують;
  10.  Товариства Червоного Хреста України та його місцеві організації;
  11. інваліди для використання під гаражі для спеціальних засобів пересування.

            Передача в оренду комунального майна об’єднанням співвласників  багатоквартирного будинку для власних потреб з орендною платою 1 грн. в рік не передбачена.

            Методика розроблена на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 1995 року №786 Про Методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу  та затверджена рішенням міської ради від 31.01.2019 року №9 «Про затвердження Положення про надання в оренду нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська».

 

 

Секретар міської ради                                                                  С.О.Бондарчук     

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024