НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-09
Про оренду індивідуально визначеного майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА

МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                         

______ сесія ____ скликання

 РІШЕННЯ

 від ____.____2019 року  №_____                                                                                            

    м. Первомайськ

Про        оренду    індивідуально
визначеного майна комунальної
власності  територіальної 
громади міста  Первомайська

Відповідно до пункту 31 частини 1 статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення  міської ради від 31.01.2019року №9 «Про затвердження Положення про надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська», враховуючи лист Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області від 04.07.2019 року №11793/70-19 щодо передачі в тимчасове користування комп’ютерної техніки, з метою профілактики злочинності та захисту конституційних прав і свобод громадян міста Первомайська,  міська рада  

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл виконавчому комітету Первомайської міської ради передати  в оренду індивідуально визначене майно терміном на 2 роки 11 місяців з орендною платою 1 грн. в рік, а саме:

1.1. Комплект комп’ютерної  техніки (системний блок, монітор, клавіатура, «миша») інвентарний номер 10480040, первісна вартість комплекту 12500,00грн.

1.2.  Комплект комп’ютерної  техніки (системний блок, монітор, клавіатура, «миша») інвентарний номер 10480041, первісна вартість комплекту 12500,00грн. 

2. Відповідальність за збереження та експлуатацію вищезазначеного майна покласти на Первомайський відділ поліції Головного управління Національної поліції  в Миколаївській області.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                                Л.Г.Дромашко

Чайковська

5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024