НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-09
Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

__________ сесія ________ скликання

РІШЕННЯ

 

від ___.____. 2019 року №_______           

    м. Первомайськ

Про оренду   майна   комунальної
власності  територіальної громади
міста Первомайська 

Відповідно до статті 25, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна», рішення  міської ради від 31.01.2019 року № 9 «Про затвердження Положення про надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська», розглянувши протокол  №7 засідання конкурсної комісії з надання в оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Первомайська від  24.07.2019 року щодо оренди комунального майна,  міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл виконавчому комітету міської ради  укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з фізичною особою -підприємцем Тендорою Олександром Вікторовичем на оренду кабінету №212а площею 13,4 кв.м. по вул.Михайла Грушевського,3 для облаштування  буфету  терміном на 2роки 11 місяців з орендною платою 300,00грн. в місяць.

2. Надати дозвіл комунальному підприємству міської ради «Затишок» укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з фізичною особою-підприємцем Суботіновим Володимиром Анатолійовичем на оренду нежитлового  підвального   приміщення   площею  72,9 кв.м. по вул. Корабельна,  11 для розміщення перукарні, терміном на 2роки  11 місяців з орендною платою 750,00грн. в місяць

3. Надати дозвіл комунальному підприємству міської ради «Затишок» укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з фізичною особою-підприємцем Суботіновим Володимиром Анатолійовичем на оренду нежитлового підвального приміщення площею 40,3 кв.м. по вул.Корабельна,  11 для розміщення комісійного магазину, терміном на 2роки 11 місяців з орендною платою 520,00 грн. в місяць.

4. Надати дозвіл комунальному підприємству міської ради «Затишок» укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з фізичною особою-підприємцем Гульченко Іриною Юріївною на оренду нежитлового приміщення цокольного поверху площею 23,6кв.м. по проспекту Праці, 1/91 для розміщення перукарні, терміном на 2роки 11 місяців з орендною платою 480,00 грн. в місяць. 

5. Надати дозвіл комунальному підприємству міської ради «Затишок» укласти договір оренди нерухомого майна комунальної власності з  ОСББ «Дружній дім 2019» на оренду нежитлового приміщення цокольного поверху площею 13,8кв.м. по проспекту Праці, 1/91 для розміщення адміністрації ОСББ, терміном на 2роки 11 місяців з орендною платою 200,00 грн. в місяць.

6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                  Л.Г.Дромашко

 

Чайковська

5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024