НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-09
Про списання матеріальних цінностей з балансу КП «Первомайський міський парк культури та відпочинку «Дружбанародів»

ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА  РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

___________ сесія __________ скликання

 

РІШЕННЯ

 __________ 2019______ № ______         

         м. Первомайськ

Про списання матеріальних цінностей з балансу   
КП  «Первомайський міський парк культури 
та відпочинку «Дружбанародів»

Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2011 року № 11 "Про вдосконалення механізму списання комунального майна", розглянувши лист комунального підприємства міської ради «Первомайський міський парк культури  та відпочинку «Дружба народів» від 29.07.2019 року № 45 щодо надання дозволу на списання матеріальних цінностей у зв’язку з пошкодженням та виходом з ладу,   міська рада

ВИРІШИЛА:

 1.  Надати дозвіл комунальному підприємству міської ради «Первомайський міський парк культури  та відпочинку «Дружба народів» на списання з балансу матеріальних цінностей, а саме: 

 2. Комунальному підприємству міської ради «Первомайський міський парк культури  та відпочинку «Дружба народів» (Суботін) при списанні дотримуватися виконання Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого  рішенням міської ради від 29.06.2011 року      № 11 "Про вдосконалення механізму списання комунального майна".

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях. 

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                               Л.Г. Дромашко

 

Чайковська

5 49 69

 

 

 

 

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024