НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-09
Про надання згоди на відновлення меж земельної ділянки по по вул. Шолом Алейхема, 4

 ПЕРВОМАЙСЬКА  МІСЬКА
Миколаївської  області

 ___  сесія  ___  скликання

 Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

___.___.2019 року № ___

м. Первомайськ

Про надання згоди на відновлення
меж земельної ділянки по
по вул. Шолом Алейхема, 4 

Відповідно до пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” статей 12, 107, 123 Земельного  кодексу України, статті 55 Закону України «Про землеустрій», пунктів 6, 7 розділу П Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розмежування земель державної і комунальної власності”, враховуючи лист Управління Південного офісу Держаудитслужби в Миколаївській області від 02.08.2019 року стосовно надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо відновлення меж земельної ділянки по вул. Шолом Алейхема, 4, міська рада

 В И Р І Ш И Л А:

1. Надати згоду юридичній особі Державна аудиторська служба України на відновлення меж земельної ділянки площею 0,0368 га для обслуговування комплексу нежитлових будівель по вул. Шолом Алейхема, 4, яку передано в постійне користування юридичній особі Контрольно - ревізійне відділення в Первомайському районі  (державний акт на право постійного користування землею від 18.01.2000 року № 172).

2. Після розроблення технічної документації звернутися до Первомайської міської ради для її затвердження у встановленому порядку.

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.    

4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради  з питань містобудування, архітектури та земельних відносин.

 

   Міський голова                                                                         Л.Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024