НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 368 від 2019-08-09
Про проведення в місті Первомайську щорічного відкритого сучасного українського openairрок-фестивалю «ГАРД РОК-ФЕСТ» - територія українського року (оприлюднено 12.08.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

            від 09.08.2019 №368

м.Первомайськ

Про проведення в місті Первомайську
щорічного відкритого сучасного українського
openairрок-фестивалю «ГАРД РОК-ФЕСТ» -
територія українського року

       Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, на виконанняміської Програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні»,пунктів 1.9 та 6.1 регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року №106 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради», з метою розвитку та популяризації вітчизняної молодіжної культури, допомоги у творчому розвитку талановитої молоді, зростанню професійного рівня рок-виконавців міста Первомайська, пропаганди рок-музики та розширення культурних, інформаційних та ділових зв’язків міста, інтеграції у фестивальний рух європейських країн, створення та примноження позитивного іміджу міста Первомайська у культурній галузі, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести у місті Первомайську щорічний відкритий сучасний українськийopenairрок-фестиваль «ГАРД РОК-ФЕСТ» - територія українського року 22 вересня 2019 року (час та місце за узгодженням).

2. Затвердити план заходів підготовки та проведення  щорічноговідкритогосучасногоукраїнськогоopenair рок-фестивалю «ГАРД РОК-ФЕСТ» - територіяукраїнського року (додаток 1).

3. Затвердити анкету-заявку на участь в щорічномувідкритомусучасномуукраїнськомуopenair рок-фестивалю «ГАРД РОК-ФЕСТ» - територіяукраїнського року (відповідно до пункту 4.2 розділуIVПоложення прощорічнийвідкритийсучаснийукраїнськийopenair рок-фестеваль «ГАРД РОК-ФЕСТ» -територіяукраїнського року)(додаток 2).

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів , передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні»,згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням щорічного відкритого сучасного українськогоopenair рок-фестивалю «ГАРД РОК-ФЕСТ» - територія українського року (додаток3).

5. Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на заступника міськогоголови, начальника управліннясоціальногозахистунаселенняміської ради Колесніченко О.А.

 

Перший заступник міського голови                                                    О.В. Кукуруза

Додаток 1-3


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024