НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 370 від 2019-08-09
Про підготовку та відзначення Дня фізичної культури та спорту в місті Первомайську (оприлюднено 12.08.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

            від 09.08.2019 №370

                             м.Первомайськ

Про підготовку та відзначення
Дня фізичної культури та спорту
в місті Первомайську

    Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України “Про фізичну культуру і спорт”, пунктів 1.9 та 6.1 регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року №106 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради», на виконання міської комплексної Програми “Первомайськ спортивний на 2016- 2020 роки”, з метою святкування Дня фізичної культури та спорту, відзначення кращих спортсменів міста та нагородження переможців загальноміських спартакіад, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

    1. Провести 14 вересня 2019 року з 10.00 на стадіоні управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького урочистості з нагоди відзначення  Дня  фізичної культури та спорту в місті Первомайську та міську міжгалузеву спартакіаду серед колективів установ, підприємств та організацій міста Первомайська.

    2. Затвердити програму відзначення Дня фізичної культури та спорту в місті Первомайську (додаток 1).

    3. Затвердити заходи з підготовки та відзначення Дня фізичної культури та спорту в місті Первомайську (додаток 2).

    4. Затвердити список спортивних діячів для нагородження грошовими  преміями з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту в місті Первомайську (додаток 3).

    5. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки» (1015011), згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з підготовкою та відзначенням Дня фізичної культури та спорту в місті Первомайську (додаток 4). 

    6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

        Перший заступник міського голови                                        О.В. Кукуруза

Додаток 1-4

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024