НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 363 від 2019-08-09
Про відзначення у 2019 році Дня партизанської слави в місті Первомайську (оприлюднено 12.08.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 09.08.2019 №363

м. Первомайськ

Про відзначення у 2019 році
Дня партизанської слави
в місті Первомайську

     Відповідно до підпункту 2 пункту «б» статті 34 та під пункту 3 пункту «б» статті 38 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, пункту 1.9 та 6.1 Регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 11.03.2016 року №106 « Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради», з метою забезпечення належної підготовки та відзначення  Дня партизанської слави та вшанування безсмертного подвигу народу в боротьбі за свободу і незалежність вітчизни та поліпшення соціального захисту ветеранів війни, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:   

1. Затвердити заходи щодо підготовки та відзначення у м. Первомайську Дня партизанської слави (додаток 1). 

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходів (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Колесніченко О.А.

 

 

Перший заступник міського голови                                             О.В.Кукуруза   

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024