НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 396 від 2019-08-09
Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами у м. Первомайську (оприлюднено 12.08.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 09.08.2019 № 396
        м. Первомайськ

 

Про надання дозволу на розміщення
зовнішньої реклами у м. Первомайську

 

У відповідності з підпунктом 13 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктів 1.9 та 6.1 регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року №106 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради», статтею 16 Закону України «Про рекламу», пунктом 20 Типових правил розміщення зовнішньої реклами,  затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 року №2067, розділом 4 «Порядок надання дозволу» Порядку розміщення зовнішньої реклами в місті Первомайську, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.07.2019 року №341 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами у місті Первомайську»,  розглянувши подану заяву та матеріали  виконавчий комітет міської ради

                    ВИРІШИВ:

     1. Надати фізичній особі – підприємцю Дмитрієву Кирилу Ігоровичу дозвіл на розміщення односторонньої  зовнішньої реклами розміром  3,0м х 6,0м по вул. Одеській на розі вул. Якова Лобова терміном на п’ять  років.  

     2. Фізичній особі – підприємцю Дмитрієву Кирилу Ігоровичу:  

     2.1.Укласти з управлянням містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради  договір про надання у користування місця для розміщення рекламного засобу.

     2.2.Передбачити можливість розміщення соціальної реклами на замовлення  виконавчого комітету міської ради терміном 30 календарних днів протягом року та згідно встановленого виконавчим комітетом міської ради графіку.

     3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Свідерко С.В.

 

 

          Перший заступник міського голови                                                О.В. Кукуруза


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024