НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-08-16
Про внесення змін до рішення міської ради від 09.12.2015 року №4 «Про затвердження персонального складу постійних комісій Первомайської міської ради 7 скликання та обрання їх голів»

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської  області

__ СЕСІЯ               __ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

 від  ____________ №  __

        м.Первомайськ                                          

Про  внесення змін до рішення міської ради
від 09.12.2015 року №4  «Про затвердження 
персонального   складу   постійних   комісій
Первомайської  міської  ради 7 скликання та
обрання їх голів» 

            Відповідно до пункту 2 частини 1 статті 26, частини 2 статті 47 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", пункту 8 частини 1 статті 5, частини 2 статті 20 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», на підставі звернення депутата Первомайської міської ради Подрєз Ольги Олександрівни від 30.07.2019 року та звернення депутата Первомайської міської ради Казіміра Дмитра Олександровича від 29.08.2019 року, міська рада            

ВИРІШИЛА:

1.  Внести зміни в додаток «Персональний склад голів та членів постійних комісій міської ради», затверджений рішенням міської ради від 09.12.2015 року №4  «Про затвердження  персонального складу  постійних  комісій Первомайської  міської  ради  7 скликання та обрання їх голів», а саме :

1.1. Вивести зі складу постійної комісії міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів - депутата міської ради Подрєз Ольгу Олександрівну  та  ввести  Подрєз Ольгу Олександрівну  до складу постійної комісії міської  ради  з питань містобудування, архітектури та земельних відносин;

1.2. Ввести до складу постійної комісії міської ради з питань ________________________________________________ - депутата міської ради  Казіміра Дмитра Олександровича.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, самоврядування, депутатської діяльності, регламенту, зв'язків ради, засобів масової інформації, регуляторної політики, запобігання і протидії корупції та захисту прав споживачів.

 

Міський голова                                                                               Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024