НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 226-р від 2019-08-21
Про виплату грошової компенсації на придбання житла (оприлюднено 21.08.19)

УКРАЇНА
Миколаївська область 
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 від 21.08.2019 №  226-р

м.Первомайськ

Про виплату грошової компенсації
на придбання житла

        Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 року №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей»

    1. Здійснити виплату грошової компенсації на придбання житла відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 року №719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей»:

 1.1. Липі Світлані Богданівні, члену сім'ї загиблого військовослужбовця в зоні проведення антитерористичної операції (ООС), в сумі ХХХХХ грн..;

 1.2. Руснак Альоні Олександрівні, члену сім'ї загиблого військовослужбовця в зоні проведення антитерористичної операції (ООС), в сумі ХХХХХ грн.

  2.  Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) перерахувати кошти державного бюджету управлінню соціального захисту населення міської ради  в сумі ХХХХХ грн. для здійснення видатків на придбання житла сім'ям загиблих в зоні проведення антитерористичної операції (ООС).

  3.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського   голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради  Колесніченко О. А.

 

  Міський голова                                                                           Л.Г.Дромашко  


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024