НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-08-22
Про проведення осіннього місячника з благоустрою та санітарної очистки міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від                                 №
         м. Первомайськ

  

Про проведення осіннього місячника з
благоустрою та санітарної очистки міста Первомайська

 

       Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про благоустрій населених пунктів», рішення міської ради від 25.04.2019 року № 13 «Про затвердження Правил благоустрою території міста Первомайська», з метою приведення до належного санітарного стану території міста, у зв’язку з сезонним опаданням листя, упорядкування та поліпшення територій підприємств, організацій усіх форм власності, виконавчий комітет Первомайської міської ради

       ВИРІШИВ:

       1. Провести у місті Первомайську з 15 жовтня до 15 листопада 2019 року осінній місячник з благоустрою і санітарної очистки міста.

       2. Затвердити склад робочої групи з організації проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська (додаток 1).

       3. Затвердити план заходів щодо проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська (додаток 2).

       4. Відділу підприємницької діяльності управління економіки міської ради (Чорній) довести до відома суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, установ та організацій усіх форм власності інформацію про необхідність забезпечення участі в проведенні робіт з благоустрою міста.

       5. Апарату міської ради (Арачковській) організувати участь голів квартальних комітетів у проведенні осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська.

       6. Начальнику управління освіти міської ради Остапенко Г.Ф. забезпечити проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки в усіх навчальних закладах.

       7. Головному лікарю КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» Чекрижову О.В. забезпечити проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки в усіх закладах охорони здоров’я міста.

       8. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян):

       8.1. Зобов’язати керівників комунальних підприємств міста та обслуговуючих житловий фонд: КП «Комунсервіс», КП «Затишок», КП «Флора», КП ПМР «Первомайськводоканал», ТОВ «Комунтехбудсервіс» (за узгодженням), ТОВ «Еталонсервіс» ( за узгодженням), ФОП Горбенко І.І. (за узгодженням), ФОП Фролова І.І. (за узгодженням) спланувати необхідний перелік та обсяг робіт по прибиранню територій міста під час осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки. Надати до управління житлово-комунального господарства міської ради відповідні плани заходів та по закінченню осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста, звіт про їх виконання;

                               Термін : до 15.10.2019 року (план заходів),
                                             до 20.11.2019 року (звіт).

       8.2. Звернутись до керівників підприємств та організацій щодо надання транспорту для вивезення сміття, зібраного під час проведення заходів з благоустрою і санітарної очистки міста;

                              Термін : впродовж осіннього місячника.

       8.3. Забезпечити координацію робіт по організації проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки міста Первомайська.

                              Термін: впродовж осіннього місячника.

       9. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук):

       9.1. Забезпечити публікацію інформації про проведення місячника у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міста Первомайська;

                              Термін : до 15.10.2019 року.

       9.2. Висвітлити в засобах масової інформації результати проведення осіннього місячника з благоустрою і санітарної очистки у місті Первомайську.

                              Термін: до 29.11.2019 року.

       10. Інформацію про виконання даного рішення надати першому заступнику міського голови Кукурузі О. В.

                              Термін: до 29.11.2019 року.

       11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О. В.

  

 

Міський голова                                                                                 Л. Г. Дромашко

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024