НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 227-р від 2019-08-22
Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради» (оприлюднено 28.08.2019 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ  МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від   22.08.2019 р.  №  227-р

  

Про внесення змін до розпорядження міського голови
від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань
соціального захисту дітей та профілактики правопорушень
серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей
Первомайської  міської  ради»

 

       З метою реалізації державної політики у сфері охорони дитинства, правових, організаційних та інших заходів, спрямованих на поліпшення становища дітей, попередження правопорушень серед дітей, відповідно до підпункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», у зв’язку з необхідністю внесення змін до персонального складу колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради:

 

       1. Внести зміни до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської  міської  ради»:

       1.1 Затвердити новий склад колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради  (додаток 1).

       1.2 Затвердити Положення про колегію з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської міської ради в новій редакції. (Додаток 2)

       2. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження міського голови від 18.01.2019 р. №16-р «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 15.01.2016 р. №14-р «Про створення колегії з питань соціального захисту дітей та профілактики правопорушень серед неповнолітніх при управлінні у справах дітей Первомайської  міської  ради».

        3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального  захисту населення міської ради Колесніченко О.А..

 

 Міський голова                                                                                         Л.Г.Дромашко 

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024