НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-09-09
Про списання основних засобів з балансу комунального підприємства "Флора"

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

 

РІШЕННЯ

  _________________ № _______
        м. Первомайськ

 

Про списання основних засобів з балансу   
комунального підприємства "Флора"

 

                Відповідно до частини 5 статті 60 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого рішенням міської ради від 29.06.2011 року № 11 "Про вдосконалення механізму списання комунального майна", враховуючи звернення комунального підприємства "Флора" від 23.08.2019 року № 60, щодо надання дозволу на списання основних засобів у зв’язку з фізичним зношенням, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

                1.  Надати дозвіл комунальному підприємству "Флора" на списання основних засобів, а саме:

 

№ п/п

Найменування об'єкту

Інвентарний номер

Первісна вартість, грн.

 Знос, грн.

Залишкова вартість, грн.

1

2

3

4

5

6

1

Кущоріз Stihl FS 400

106

29442,00

29442,00

0,00

              2. Комунальному підприємству "Флора" (Андрєєва) при списанні дотримуватись виконання Порядку списання матеріальних цінностей з балансів підприємств, установ та організацій комунальної власності територіальної громади міста Первомайська, затвердженого  рішенням міської ради від 29.06.2011 року № 11 "Про вдосконалення механізму списання комунального майна".

              3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

              4.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                                               Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024