НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 420 від 2019-09-13
Про проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (оприлюднено 16.09.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 13.09.2019 №420

м.Первомайськ

Про проведення Всеукраїнського
турніру з футболу на Кубок пам’яті
В.І.Головчанського

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», з метою вшанування спортивних досягнень, підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в місті Первомайську, пропаганди здорового способу життя, виконавчий комітет міської ради

 ВИРІШИВ:

1.  Провести  19-20.10.2019 року на стадіоні управління освіти міської ради ім.Л.Г.Кривицького Всеукраїнський турнір з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського.

2. Затвердити програму проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (додаток 1).

3. Затвердити заходи підготовки та проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (додаток 2).

4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевській), управлінню освіти міської ради (Остапенко), відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук), Первомайському відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Гарастюку, за узгодженням), Комунальному підприємству «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Оболенській) забезпечити  виконання заходів щодо підготовки та проведення турніру.

5. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок «Міської комплексної Програми розвитку футболу на      2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат проведення Всеукраїнського турніру з футболу на Кубок пам’яті В.І.Головчанського (додаток 3).

6. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

Міський голова                                                                              Л.Г.Дромашко

Додаток 1-3

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024