НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 252-р від 2019-10-01
Про роботу міського пасажирського транспорту в м. Первомайськ у день святкування Дня захисника України (оприлюднено 02.10.19)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 01.10.2019 №252-р

Про роботу міського пасажирського
транспорту в м. Первомайськ у день святкування 
Дня захисника України

                Відповідно до статті 73 Кодексу законів про працю України, пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», листа комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень» від 26.09.2019 року №99-29, з метою створення належних умов для перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті у святковий день 14 жовтня 2019 року:
 

1. Начальнику комунального підприємства Первомайської міської ради Слюсаренко В.І. «Управління пасажирських перевезень» Тофану С.І. довести до відома керівників ТОВ «Голта Автотранс» (Люхнич), ПП «Автореал» (Кужель), ПП «Талісман» (Мусієнко), ПП «Євротранс Юг» (Кулачинський) та фізичних осіб – підприємців Ковальчука В.Л., Лень Л.С. графіки роботи міського автомобільного транспорту, а саме: у понеділок, 14 жовтня 2019 року забезпечити перевезення пасажирів відповідно до графіків руху вихідного дня (суботи).

2. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В.

Міський голова                                                                                Л.Г. Дромашко

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024