НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 459 від 2019-10-11
Про відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в місті Первомайську (оприлюднено 15.10.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 11.10.2019    № 459
             м.Первомайськ


Про відзначення Всеукраїнського
дня працівників культури та
майстрів народного мистецтва
в місті Первомайську

 

             Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32, підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 30.12.2011 року №1209/2011 «Про відзначення в Україні деяких пам’ятних дат та професійних свят» (із змінами, внесеними згідно з Указом Президента України від 30.12.2013 року №717/2013), з метою належного відзначення в місті Первомайську Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ: 

            1. Провести  8 листопада 2019 року о 15.00 в приміщенні дитячої музичної школи №1 (вул. Театральна, 41) урочистий захід з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в місті Первомайську.

            2. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевській) забезпечити:

            2.1 підготовку і проведення урочистостей з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва;

            2.2   нагородження кращих працівників галузі «Культура»;

            2.3 оформлення у міській централізованій бібліотечній системі тематичних виставок та переглядів літератури з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

            3. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) підготувати та опублікувати в засобах масової інформації привітання від міського голови.

                                                                           Термін: до 07.11.2019 року

             4. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята та трудові будні» згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в місті Первомайську (Додаток).

            5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.


 Міський голова                                                                             Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024