НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 131 від 2013-03-19
Про затвердження розміру фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, та порядку відшкодування цих витрат

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від  19.03.2013 р.  №  131
м.Первомайськ


Про затвердження розміру фактичних
витрат на копіювання або друк документів,
що надаються за запитами на інформацію,
та порядку відшкодування цих витрат


             Керуючись Законом України «Про доступ до публічної інформації», Постановою Кабінету Міністрів України від 13 липня 2011 року №740 «Про затвердження граничних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію», розпорядженням міського голови від 21.06.2011 року №392-р-11 «Про забезпечення доступу до публічної інформації», сталей 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою дотримання вимог законодавства про доступ до публічної інформації та врегулювання відносин між Первомайською міською радою, виконавчим комітетом Первомайської міської ради - розпорядниками публічної інформації та юридичними і фізичними особами виконавчий комітет

             ВИРІШИВ:

             1. Затвердити:

             1.1. Порядок відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, у виконавчому комітеті Первомайської міської ради згідно з додатком 1.

             1.2. Розмір фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, у виконавчому комітеті Первомайської міської ради згідно з додатком 2.

             1.3. Зразок рахунку на відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, у виконавчому комітеті Первомайської міської ради згідно з додатком 3.

             2. Відділу внутрішньої політики та інформаційно - комп’ютерного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради (Деменчук) розмістити інформацію про порядок та розміри відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитами на інформацію, у виконавчому комітеті Первомайської міської ради на офіційному веб-сайті Первомайської міської ради та в засобах масової інформації.

             3. Координацію роботи по виконашпо даного рішення покласти на начальника фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету міської ради, головного бухгалтера Виконавчого комітету Первомайської міської ради Луценко О.6., контроль - на керуючу справами виконавчого комітету Первомайської міської ради Мезенцеву І. А.


Міський голова                                             Л.Г. Дромашко

 

Додатки 1-3


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024