НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 453 від 2019-10-11
Про відзначення 75-ї річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у м.Первомайську (оприлюднено 16.10.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 11.10.2019  № 453
       м. Первомайськ

 

Про відзначення 75-ї річниці
визволення України від
німецько-фашистських загарбників
у м.Первомайську

 

            Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою збереження пам'яті та вшанування ветеранів війни, що захистили Вітчизну від  фашистських загарбників, відбудували могутню державу, самовіддано працювали задля зміцнення її економіки, добробуту народу і зараз беруть активну участь в громадсько – політичному житті країни, виконавчий комітет міської ради

 

            ВИРІШИВ:  

            1.Затвердити заходи щодо відзначення 75-ї річниці визволення України від німецько - фашистських загарбників (додаток 1).

            2. 28 жовтня 2019 року о 10.00 год. провести в м. Первомайську мітинг та церемонію покладання квітів в у Меморіальному комплексі «Сквер Перемоги»  Братської могили радянських воїнів (105 чоловік) та підпільників, які діяли на території Первомайщини в роки Великої  Вітчизняної війни (16 чоловік), вул. Михайла Грушевського, Сквер  Перемоги.  

            3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходу (додаток 2).

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника   міського голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

  
 Міський голова                                                                      Л.Г. Дромашко  

                                                                                                                             

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024