НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-10-23
Про постановку та зняття з квартирного обліку

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ 

від ___________ № ______

      м. Первомайськ

Про постановку та зняття з квартирного обліку

 

                Керуючись підпунктом 2 пункту «а», підпунктом 12 пункту «б» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим Кодексом УРСР, постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 року № 470 «Правила обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в УРСР» (далі Правила), розглянувши заяви громадян та надані документи, враховуючи рекомендації  громадської комісії з житлових питань та наглядової ради від 22.10.2019 року, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1.Взяти на квартирний облік з правом позачергового надання житла відповідно до підпункту 3 пункту 46 Правил Чорну Діану Дмитрівну, 2003 року народження, дитину, позбавлену батьківського піклування. Склад сім’ї 1 особа.

     2.Взяти на квартирний облік та включити в список з правом першочергового надання житла відповідно до підпункту 4 пункту 44 Правил Оперенка Сергія Михайловича, учасника бойових дій, учасника АТО. Склад сім’ї 2 особи.

    3. Внести зміни в облікову справу № 2389 Халанської Анни Віталіївни, включивши до складу сім’ї дітей: Халанського Данила Микитовича 28.08.2015 року та Халанського Кирила Микитовича 09.10.2019 року народження. Склад сім’ї 3 особи.

    4. Внести зміни в облікову справу № 2298 Шаповаленко Тетяни Леонідівни, включивши до складу сім’ї сина Турчевського Олександра Олександровича 20.09.2017  року народження. Склад сім’ї 3 особи.

    5. Зняти з квартирного обліку Липу Світлану Богданівну у зв’язку із забезпеченістю житлом на праві власності за рахунок виплати грошової компенсації як члену сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції з державного бюджету відповідно до постанови КМУ від 19.10.2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

   6. Зняти з квартирного обліку Руснак Альону Олександрівну у зв’язку із забезпеченістю житлом на праві власності за рахунок виплати грошової компенсації як члену сім’ї загиблого військовослужбовця, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції з державного бюджету відповідно до постанови КМУ від 19.10.2016 року № 719 «Питання забезпечення житлом деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей».

  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях Свідерко С. В.

Міський голова                                                                                Л. Г. Дромашко

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024