НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-11-04
Про затвердження міської Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей на 2020-2024 роки

проєкт

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
______________  сесія  ____________ скликання

Р І Ш Е Н Н Я

від   __________ № ______
м. Первомайськ

Про затвердження  міської
Програми літнього відпочинку
та оздоровлення дітей
на 2020-2024 роки

Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей»,  з метою забезпечення належних умов для дозвілля, відпочинку і оздоровлення дітей, а також стимулювання та підтримки діяльності пришкільних таборів відпочинку, міського табору «Гарт»,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити «Міську  Програму літнього відпочинку та оздоровлення дітей на 2020-2024 роки» (далі - Програма), що додається.
  2. Рішення міської ради від 20.12.2018 року  № 3 «Про затвердження Програми літнього відпочинку та оздоровлення дітей на 2019-2023 роки» визнати таким, що втратило чинність.
  3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань духовності, освіти, науки, культури, молодіжної політики, спорту, соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства.

Міський голова                                                                                Л.Г. Дромашко

Троянська
5 56 44


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024