НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-11-06
Про заходи по забезпеченню належного стану вулично-дорожньої мережі міста під час снігових заметів та ожеледиці в зимовий період 2019-2020 років.

 

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 

від____________№ ______
       м. Первомайськ

Про заходи по забезпеченню належного
стану  вулично-дорожньої  мережі міста
під час снігових  заметів та ожеледиці в
зимовий період 2019-2020 років.

 

               Керуючись підпунктами 1,7 пункту «а»  статті  30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про благоустрій населених пунктів», Законом України «Про дорожній рух», рішенням  міської ради від 25.04.2019 року № 13  «Про затвердження Правил благоустрою міста Первомайська», з метою забезпечення належного стану вулично-дорожньої мережі міста під час снігових заметів та ожеледиці в зимовий період 2019-2020 років, виконавчий комітет міської ради


               ВИРІШИВ:

               1. Інформацію управління житлово-комунального господарства міської ради про надання послуг по утриманню вулично-дорожньої мережі міста протягом зимового періоду 2019-2020 років, наявність спеціальної та снігоочисної техніки, запаси протиожеледних, паливно-мастильних матеріалів, матеріально-технічних ресурсів прийняти до відома.

               2. Затвердити склад штабу по забезпеченню належного стану вулично-дорожньої мережі міста під час снігових заметів та ожеледиці в зимовий період 2019-2020 років (додаток).

               3. Відділу з питань надзвичайних ситуацій апарату виконавчого комітету міської ради (Бабенчуку), управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян) здійснювати контроль за ходом заготовки та використання підприємствами протиожеледних,  паливно-мастильних матеріалів, матеріально - технічних ресурсів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій зимового періоду.

               4. Управлінню житлово-комунального господарства міської ради (Троян) організувати постійний моніторинг та чергування відповідальних співробітників  під час несприятливих погодних умов для забезпечення готовності сил та засобів щодо реагування на надзвичайні ситуації.

               5. Первомайському відділу  поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області (Савченку, за узгодженням) забезпечити безпечний рух автотранспорту  на ділянках доріг міста із складними умовами руху, головних магістральних вулиць, по яких проходять маршрути руху громадського транспорту загального користування під час несприятливих погодних умов та оперативне призупинення руху транзитного автотранспорту на в’їздах до міста на період розчищення від снігу та посипки протиожеледними матеріалами проїзної частини ділянок вулиць.        

               6. Рекомендувати керівникам підприємств, організацій та установ бюджетної сфери та інших форм власності, головам квартальних, будинкових комітетів, головам правлінь ОСББ здійснити заготовку та створити запаси необхідної кількості протиожеледних матеріалів, інвентарю. У разі виникнення снігових заметів та ожеледиці  вживати термінових заходів по їх ліквідації на закріплених та прилеглих територіях згідно вимог «Правил благоустрою м. Первомайська», затверджених рішенням  міської ради від 25.04.2019 року № 13.

               7. Відділу  інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради  (Шевчук) підготувати відповідне звернення на офіційному сайті міста Первомайськ до керівників підприємств, організацій та установ всіх форм власності, голів квартальних та будинкових комітетів, голів правлінь ОСББ щодо вжиття вичерпних заходів для недопущення загрози життю і здоров’ю людей, забезпечення безперебійного функціонування систем життєзабезпечення населення, об’єктів економіки, соціальної сфери.

               8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кукурузу О.В.


Міський голова                                                                 Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024