НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-11-11
Про встановлення відрахувань орендної плати для КП «Первомайськводоканал»

Проєкт

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
_______ сесія ______ скликання

РІШЕННЯ

____.____.2019 №_______
м. Первомайськ

Про встановлення  відрахувань
орендної  плати для
КП «Первомайськводоканал»

Відповідно до статті 25, пункту 29 частини 1статті 26, частини 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про оренду державного та комунального майна, розглянувши звернення  комунального підприємства «Первомайськводоканал» від 02.10.2019 року щодо розміру відрахувань з орендної плати до місцевого бюджету, враховуючи  протокол №1 засідання робочої групи, створеної розпорядженням міського голови  від 28.10.2019 року з метою вивчення питання щодо надання дозволу комунальному підприємству «Первомайськводоканал»  на отримання 100 відсоткової орендної плати за оренду димових труб котелень операторами мобільного зв’язку, враховуючи соціальне значення підприємства та недопущення виникнення заборгованості, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл  комунальному підприємству «Первомайськводоканал» направляти  кошти, що надходять від операторів мобільного зв’язку  за  оренду димових труб  котелень, на  розрахунковий рахунок підприємства в розмірі – 100%.

2. Визнати таким, що втратив чинність пункт 2 рішення міської ради від 29.08.2019 року №20 «Про   переукладення   договорів    оренди нерухомого майна комунальної власності з операторами мобільного зв’язку».

3. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника міського голови по комунальній власності, земельних відносинах та архітектурних питаннях.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

Міський голова                                                                                                                Л.Г.Дромашко

Чайковська
5 49 69


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024