НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 499 від 2019-11-08
Про відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (оприлюднено 12.11.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 08.11.2019  №499

Про відзначення в місті
Первомайську Дня вшанування
учасників ліквідації наслідків
аварії на Чорнобильській АЕС

      Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  на виконання Указу Президента України від  10 листопада 2006 року № 945/2006 «Про День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС», з метою відзначення в місті Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити заходи щодо відзначення в м. Первомайську Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати  управління соціального захисту населення міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням заходу (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника           міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.  

 

Міський голова                                                                 Л.Г. Дромашко     

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024