НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 510 від 2019-11-08
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Відкритому Всеукраїнському Чемпіонаті з кіокусін карате «KWF Open Cup» в м.Миколаєві (оприлюднено 12.11.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 08.11.2019  №510 

Про відшкодування витрат збірній
команді міста Первомайська з
кіокусін карате за участь у Відкритому
Всеукраїнському Чемпіонаті з кіокусін карате
«KWF Open Cup» в м.Миколаєві

     Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», з метою створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, підвищення рівня фізичного розвитку населення та покращення умов для занять спортом, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Відкритому Всеукраїнському Чемпіонаті з кіокусін карате «KWF Open Cup» в м.Миколаєві 21-22.09.2019 року (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок  міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки» (1015012), згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат збірній команді міста Первомайська з кіокусін карате за участь у Відкритому Всеукраїнському Чемпіонаті з кіокусін карате «KWF Open Cup» в м.Миколаєві (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

 

     Міський голова                                                                             Л.Г. Дромашко

Додаток 1-2

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024