НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 501 від 2019-11-08
Про відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера в місті Первомайську (оприлюднено 12.11.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від 08.11.2019  №501

Про відзначення Дня
Збройних Сил України
та Міжнародного дня волонтера
в місті  Первомайську

Відповідно до підпункту 3 пункту «б» частини 1 статті 38, статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови Верховної Ради України від 19.10.1993 року № 3528-XII «Про День Збройних Сил України», з метою вшанування всіх військових Збройних Сил України, які служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави, збереження у пам’яті сьогоднішніх і майбутніх нащадків подвигів багатьох поколінь  воїнів-захисників, їх безмежної відданості  і любові до рідної землі, мужності та героїзму, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести  5  грудня 2019  року о 15.00 годині урочистий захід  з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера  в приміщенні міського центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької.

2. Начальнику  управління культури,  національностей, релігій, молоді та спорту міської ради Олішевській Н.В. забезпечити необхідні умови для проведення  урочистостей та концертної програми до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

3. Заступнику міського голови, начальнику управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А. забезпечити:

3.1. придбання квітів та сувенірів для нагородження волонтерів;

3.2. запрошення нагороджених осіб, представників від волонтерів та від ради ветеранів.

4. Начальнику відділу кадрової та мобілізаційно-оборонної роботи апарату виконавчого комітету міської ради  Мінтян О.О.:

4.1. підготувати проект рішення виконавчого комітету міської ради про відзначення Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та цінними подарунками з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера;

4.2. забезпечити запрошення делегацій від військових частин міста та Первомайського об’єднаного міського військового комісаріату.

5. Керуючій справами виконавчого комітету міської ради  Постернак Л.Ф. забезпечити:

5.1. запрошення делегацій від підприємств, установ, організацій міста Первомайська;

5.2. придбання корзини з  квітами, подарунків, квітів для нагороджених з нагоди Дня Збройних Сил України та покладання.

6. Начальнику управління освіти міської ради Остапенко Г.Ф. забезпечити:

6.1. проведення в загальноосвітніх закладах міста виховних годин на тему «Україна – суверенна й незалежна держава»,  «Щоб  у серці жила Батьківщина»;

6.2. проведення військово-патріотичного змагання «Майбутній захисник»;

6.3. організацію екскурсії до військової частини «Є така професія –Батьківщину захищати»;

6.4. участь старшокласників у святкових заходах  5  грудня 2019  року в приміщенні міського центру культури і дозвілля ім. Є.Зарницької  (у кількості до 50 осіб).

7. Начальнику відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради Шевчук Н.М. забезпечити:

7.1. висвітлення в засобах масової інформації заходів з нагоди святкування Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера;

7.2. оприлюднення в місцевих засобах масової інформації привітання від міської влади з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера;

7.3. підготовку сценарного плану урочистостей та проекту виступу міського голови;

7.4. покладання корзини з квітами та квітів до Вічного вогню в Меморіальному комплексі «Сквер Перемоги» та до могил воїнів, загиблих під час виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції.

8. Начальнику фінансового управління міської ради Шугурову С.М. профінансувати виконавчий комітет Первомайської міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з розрахунком видатків, пов’язаних з підготовкою та проведенням урочистостей до Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

9. Начальнику фінансово-господарського відділу апарату виконавчого комітету міської ради Луценко О.В. та заступнику міського голови,            начальнику управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А. провести оплату вказаних витрат згідно з кошторисом (Додаток).

10. Начальнику Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Савченку О.В. (за узгодженням) забезпечити  посилення охорони громадського порядку під час відзначення Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера.

11. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

Міський голова                                                                                Л.Г. Дромашко

Додаток

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024