НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 502 від 2019-11-08
Про відшкодування витрат народному ансамблю бального танцю «Натхнення» за участь в конкурсі хореографічного мистецтва «GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP» в місті Штутгарт (Німеччина) (оприлюднено 12.11.19)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 08.11.2019  №502                                             

Про відшкодування витрат народному
ансамблю бального танцю «Натхнення»
за участь в  конкурсі
хореографічного мистецтва
«GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP»
в місті Штутгарт (Німеччина)

       Відповідно до підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської Програми «Наше місто: його події, свята та трудові будні», з метою створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості, виконавчий комітет міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Відшкодувати витрати народному ансамблю бального танцю «Натхнення» за участь в  конкурсі хореографічного мистецтва «GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP» в місті Штутгарт (Німеччина) з 13 по 17 серпня 2019 року (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської Програми «Наше місто: його події, свята та трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат народному ансамблю бального танцю «Натхнення» за участь в конкурсі хореографічного мистецтва «GERMAN OPEN CHAMPIONSHIP» в місті Штутгарт (Німеччина) (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

Міський голова                                                                               Л.Г.Дромашко

Додаток 1-2

 

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024