НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 302-р від 2019-11-13
Про проведення звіту міського голови перед громадою міста Первомайська (оприлюднено 14.11.2019 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 13.11.2019    № 302-р

Про проведення звіту міського голови
перед громадою міста Первомайська

                Керуючись пунктом 20 частини 4 та частиною 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення відкритого діалогу між владою та громадою, сприяння громадського контролю за діяльністю міської влади:

                1. Провести 20 грудня 2019 року о 15.00 годині в міському центрі культури і дозвілля ім. Є. Зарницької (вул. Михайла Грушевського, 1) звіт міського голови перед громадою міста Первомайська за 2019 рік, на який запросити депутатів міської ради, членів виконавчого комітету міської ради, керівників та голів профспілкових комітетів підприємств, установ та організацій усіх форм власності, голів квартальних та будинкових комітетів, представників міських організацій політичних партій та громадських організацій, а також мешканців міста.

                2. Створити робочу групу з підготовки звіту міського голови перед громадою міста Первомайська та затвердити її персональний склад згідно з додатком 1.

                3. Затвердити План підготовки та проведення звіту міського голови перед громадою міста Первомайська згідно з додатком 2.

                4. Голові робочої групи з підготовки звіту міського голови перед громадою міста Первомайська провести 15.11.2019 року о 10.30 засідання робочої групи, на якому розробити структуру звіту, визначити його зміст і об’єм  та відповідальних за підготовку розділів звіту.

                5. Особам, відповідальним за виконання Плану підготовки та проведення звіту міського голови перед громадою міста Первомайська забезпечити якісне його виконання.

                6. Відділу інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) підготувати оголошення про дату, час та місце проведення звіту міського голови та в термін до 10.12.2019 року довести його до мешканців міста шляхом опублікування в міській газеті «Вісник Первомайська» та розміщення на офіційному веб-сайті міста Первомайська.

                7. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючу справами виконавчого комітету міської ради  Постернак Л.Ф.


Міський голова                                                                                                            Л.Г. Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024