НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-12-10
Про забезпечення вимог з підготовки та участі спортсменів та збірних команд міста Первомайська

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від_________________№_______
                             м.Первомайськ

Про забезпечення вимог з підготовки
та участі спортсменів та збірних
команд міста Первомайська


           Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної Програми «Первомайськ спортивний на 2016-2020 роки», постанови Кабінету Міністрів України від 18 вересня 2013 року № 689 «Про затвердження норм витрат на проведення спортивних заходів державного та міжнародного рівня» з метою забезпечення вимог з підготовки та участі спортсменів та збірних команд міста Первомайська створення умов для подальшого розвитку фізичної культури та спорту, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевській) забезпечити вимоги з підготовки та участі спортсменів та збірних команд міста Первомайська (придбати медико-відновлювальні засоби (дієтичні добавки до раціону харчування спортсмена) Курінному Володимиру  -  Чемпіону України з веслування на байдарках і каное).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної програми «Первомайськ спортивний» (1015011), згідно з кошторисом витрат (додаток).

3. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

    Міський голова                                                                            Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024