НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-12-10
Про відшкодування витрат збірній команді міста Первомайська з футболу за участь у чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) в м.Чорноморськ (Одеська область)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від_________________№_______
                             м.Первомайськ
     

Про відшкодування витрат
збірній команді міста Первомайська
з футболу за участь у чемпіонаті України
з футзалу серед юнацьких команд (U-13)
в м.Чорноморськ (Одеська область)

 

          Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м. Первомайську на 2018-2022 роки», з метою популяризації футболу в місті, залучення дітей і підлітків до систематичних занять футболом і досягнення високих спортивних результатів футбольних команд у змаганнях різних рівнів, виконавчий комітет міської ради

 

 ВИРІШИВ:

1. Відшкодувати витрати збірній команді міста Первомайська з футболу за участь у чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) – Перша ліга сезону 2019-2020 рр. в м.Чорноморськ (Одеська область) 11-14.11.2019 року (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок «Міської комплексної Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат, пов’язаним з відшкодуванням витрат  збірній команді  міста Первомайська  з  футболу за участь у чемпіонаті України з футзалу серед юнацьких команд (U-13) в м.Чорноморськ (Одеська область)  (додаток 2).

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.


          Міський голова                                                                           Л.Г.Дромашко

 

Додатки 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024