НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень міської ради


від 2019-12-13
Про затвердження міської цільової Програми захисту населення і територій міста Первомайська від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки

ПРОЄКТ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської      області
______________ сесія                        _____________ скликання

РІШЕННЯ

 

 

від _____________ № ________
 м.Первомайськ  
 

Про затвердження міської цільової
Програми захисту населення і
територій міста Первомайська від
надзвичайних ситуацій
техногенного та природного
характеру на 2020-2024 роки

 

                  Відповідно до пункту 22 частини 1 статті 26, пункту 1 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пункту 4 частини 2 статті 19 Кодексу цивільного захисту України, пункту 3 частини 2 статті 22 Бюджетного кодексу України, враховуючи рекомендації Миколаївської обласної ради, що викладені в рішенні від 21 грудня 2018 року № 15 «Про затвердження Цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Миколаївської області на 2019-2023 роки», та з метою забезпечення ефективного функціонування Первомайської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Миколаївської області, зменшення ризику виникнення надзвичайних ситуацій та досягнення гарантованого рівня захисту населення і територій міста Первомайська, згідно з вимогами чинного законодавства, міська рада

                  ВИРІШИЛА:

                  1. Затвердити міську цільову Програму захисту населення і територій міста Первомайська від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2020-2024 роки (далі – Програма), що додається.

                  2. Виконавчим органам міської ради, міським структурним підрозділам органів виконавчої влади, суб’єктам господарювання, установам, організаціям, на які розповсюджується дія законів у сфері цивільного захисту, враховувати вимоги Програми при плануванні заходів цивільного захисту у 2020-2024 роках.

                  3. Виконавчим органам міської ради відповідальним за виконання завдань і заходів Програми, щорічно надавати фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) потребу в коштах на їх виконання.

                  4. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) враховувати потребу в коштах на реалізацію Програми під час складання проєкту міського бюджету на відповідний рік.

                  5. Рішення міської ради від 16.01.2015 року № 1 «Про затвердження міської цільової Програми захисту населення і територій міста Первомайська від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру на 2015-2019 роки» визнати таким, що втратило чинність.

                  6. Відповідальність за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови.

                  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, інженерної інфраструктури міста, охорони навколишнього середовища та комунальної власності.

 

Міський голова                                                                                   Л.Г. Дромашко

 

Малина
4 22 16


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024