НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 567 від 2019-12-13
Про відшкодування витрат за проїзд для участі у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Барви Полтави» (оприлюднено 18.12.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 від 13.12.2019 № 567
          м.Первомайськ

 

Про відшкодування витрат за проїзд
для участі у Всеукраїнському
фестивалі-конкурсі «Барви Полтави»

   

      Відповідно  до підпункту 2 пункту «б» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою відродження, збереження та розвитку культури міста, створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Відшкодувати витрати за участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Барви Полтави» в м. Полтава 08-09.11.2019 року учню дитячої музичної школи №1 Ільїну Олексію (ІІІ місце) та учням дитячої музичної школи №2 Білогруд Микиті, Феньків Антону (дипломанти конкурсу), Прохорчуку Ігорю (ІІІ місце), Горгулі Нікіті (ІІ місце).

2.  Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та  спорту міської ради за рахунок коштів, передбачених в місцевому бюджеті на Програму «Наше місто: його події, свята та трудові будні» (Участь у міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсах, фестивалях) згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з участю у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Барви Полтави» (Додаток).

3.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

Міський голова                                                                              Л.Г.Дромашко


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024