НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 571 від 2019-12-13
Про внесення заявочного внеску за участь МФК «Первомайськ» у Чемпіонаті Миколаївської області з футболу 2019 року (оприлюднено 18.12.2019 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

 від13.12.2019 № 571
               м.Первомайськ

                  

Про внесення заявочного внеску
за участь МФК «Первомайськ»
у Чемпіонаті Миколаївської
області з футболу 2019 року

 

       Відповідно до підпункту 9 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання міської комплексної «Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно Регламенту Чемпіонату, розіграшу Кубку Миколаївської області  з футболу серед аматорських команд 2019 року, з метою  популяризації та розвитку футболу в Миколаївській області, виконком міської ради

 

ВИРІШИВ:

  1. Забезпечити внесення заявочного внеску до федерації футболу Миколаївської області за участь МФК «Первомайськ» у Чемпіонаті Миколаївської області з футболу 2019 року (cтаття 14 Регламенту Чемпіонату, розіграшу Кубку Миколаївської області серед аматорських команд 2019 року «Фінансові умови»: пункт 2. Для відшкодування витрат, пов’язаних з організацією та проведенням змагань).
  2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугурову) профінансувати управління культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради за рахунок міської комплексної «Програми розвитку футболу в м.Первомайську на 2018-2022 роки», згідно з кошторисом витрат, щодо внесення заявочного внеску до федерації футболу Миколаївської області за участь МФК «Первомайськ» у Чемпіонаті Миколаївської області з футболу 2019 року (додаток).  
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Колесніченко О.А.

 

      Міський голова                                                                              Л.Г.Дромашко  


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024