НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2019-12-27
Про призначення конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від ________________________   № ______
м. Первомайськ

Про призначення конкурсу на здобуття
права здійснення перевезень пасажирів
на міських автобусних маршрутах загального
користування в місті Первомайськ

Керуючись статтею 44 Закону України «Про автомобільний транспорт» від 05.04.2001р. № 2344-ІІІ (зі змінами та доповненнями), підпунктом 12 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування», пунктом 14 частини ІІ Постанови Кабінету Міністрів України від 18.02.1997 року №176 «Про затвердження Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту» (зі змінами та доповненнями),  протоколу засідання комісії для здійснення контролю за виконанням перевізниками вимог чинного законодавства та умов договорів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Первомайськ від 26.12.2019 року №2, з метою виконання необхідних обсягів  пасажирських перевезень, створення якісних та безпечних умов надання транспортних послуг на маршрутах загального користування, які здійснюються  у звичайному режимі руху та у режимі руху маршрутного таксі, а також прозорості та розвитку конкуренції виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. 13 лютого 2020 року о 10-00 годині в каб. 302 провести конкурс на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на  міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ.

2. Затвердити перелік об’єктів конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ (додаток 1).

3. Затвердити кошторис витрат  робочого органу, комунального підприємства Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень», пов`язаних з підготовкою та проведенням конкурсу на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті  Первомайськ  (додаток 2).

4. Затвердити   розрахунок плати за участь у конкурсі  на здобуття права здійснення перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті Первомайськ (додаток 3).

5. Комунальному підприємству Первомайської міської ради «Управління пасажирських перевезень» розмістити рішення та оголошення про проведення конкурсу в засобах масової інформації.

Термін: до 15 січня 2020 року

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Кукурузу О.В.

Міський голова                                                                 Людмила ДРОМАШКО

Додатки 1-3


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024