НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-01-10
Про затвердження Інструкції з діловодства в апараті міської ради, виконавчому комітеті міської ради, виконавчих органах міської ради

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від_________________№_______
                       м.Первомайськ


Про затвердження Інструкції з
діловодства в апараті міської ради,
виконавчому комітеті міської ради,
виконавчих органах міської ради

 

             Керуючись пунктом 2 частини другої статті 52 та частиною шостою статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Типовою Інструкцією з діловодства в міністерствах, інших центральних та місцевих органах виконавчої влади, затвердженою Постановою Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 р. №55 «Деякі питання документування управлінської діяльності», з метою встановлення загальних правил діловодства в апараті міської ради, виконавчому комітеті міської ради, виконавчих органах міської ради, упорядкування процесів документування управлінської інформації та організації роботи з документами, створеними у паперовій формі у міській раді та її виконавчих органах виконавчий комітет Первомайської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Інструкцію з діловодства в апараті міської ради, виконавчому комітеті міської ради, виконавчих органах міської ради (далі – Інструкція), що додається.

2. Керуючій справами виконавчого комітету міської ради, керівнику апарату міської ради, керівникам підрозділів виконавчого комітету міської ради, виконавчих органів міської ради забезпечити вивчення вимог цієї Інструкції посадовими особами органів місцевого самоврядування та неухильно дотримуватись її виконання в управлінській діяльності.

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 18.03.2013 року №96 «Про затвердження Інструкції з діловодства у виконавчих органах Первомайської міської ради».

4. Загальному відділу апарату виконавчого комітету міської ради  (Ягнюк) здійснювати контроль та проводити систематичні перевірки застосування Інструкції у виконавчих органах міської ради.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючу справами виконавчого комітету міської ради Постернак Л.Ф.

 

Міський голова                                                                                       Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024