НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 25 від 2020-01-10
Про затвердження висновку управління у справах дітей Первомайської міської ради про підтвердження місця проживання малолітньої ХХХХХХХХХХ, ХХХХ р.н., для її тимчасового виїзду за межі України (оприлюднено 15.01.2020 р.)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
РІШЕННЯ

від 10.01.2020    № 25

Про затвердження висновку управління
у справах дітей Первомайської міської ради
про підтвердження місця проживання малолітньої  
ХХХХХХХХХХ, ХХХХ р.н.,
для її тимчасового виїзду за межі України

 

               Розглянувши   висновок управління у справах дітей Первомайської міської ради від 20 жовтня  2019 р. про підтвердження місця проживання  малолітньої ХХХХХХХХХХХХ, ХХХХ року  народження для  її тимчасового  виїзду  за  межі України,  заяву ХХХХХХХХ  (далі - заявник),  документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини,  затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», відповідно до пунктів 1.9 та 6.1 регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради від 11.03.2016 року № 106 «Про затвердження регламенту роботи виконавчого комітету та виконавчих органів Первомайської міської ради»,   та інші документи, зібрані управлінням у справах дітей Первомайської міської ради,  встановлено, що дитина, зареєстрована за адресою: вулиця ХХХХ, буд. Х, кв. Х, місто Первомайськ Миколаївської області,    проживає разом з заявником за   адресою: вулиця ХХХХХ, Х, кв. Х, місто Первомайськ, Миколаївська область.  

               Враховуючи викладене, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 19, частиною п’ятою  статті 157  Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 р. № 866, відповідно  до протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини    від  30.10.2019 р.  № 10, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет  Первомайської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити висновок управління  у справах дітей Первомайської міської ради про підтвердження місця проживання малолітньої   ХХХХ,   ХХХХ року народження, разом з  матір’ю, ХХХХ ХХХХ ХХХХ,  для її тимчасового виїзду за межі України. (Додається)                                                                                                                                                   

2.  Зобов’язати заявника проінформувати управління  у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

3. Встановити, що це рішення пред’являється під час перетинання державного кордону України та діє протягом одного року з дня набрання ним законної сили.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального  захисту населення міської ради  Колесніченко О.А.

 

Перший заступник міського голови                   Олександр КУКУРУЗА


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024