НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 18-р від 2020-01-30
Про стан військового обліку на території міста Первомайська за 2019 рік та пропозиції щодо його поліпшення у 2020 році (оприлюднено 31.01.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 

від30.01.2020 № 18-р
м.Первомайськ

 

Про стан військового обліку на території
міста Первомайська за 2019 рік та
пропозиції щодо його поліпшення у 2020 році

 

              Відповідно до підпункту 20 пункту 4статті 42 Закону України «Про місцевесамоврядування в Україні», статті 38 Закону України «Про військовийобов’язок і військову службу», статей 18, 21 Закону України «Про мобілізаційнупідготовку та мобілізацію»,постановКабінетуМіністрівУкраїнивід 07 грудня 2016 року № 921 «Про затвердження Порядку організації та веденнявійськовогооблікупризовників і військовозобов’язаних» (далі - Порядок), від 11 січня 2018 року № 12 «Про внесення змін до Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час», з метою забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку, дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час, завчасної підготовки кадрів для заміни військовозобов’язаних, які підлягають призову у разі мобілізації, та у відповідності до інформації щодо стану військового обліку на території містаПервомайськза 2019 рік, наданої Первомайським об’єднаним міським військовим комісаріатом (далі- Первомайський ОМВК) (лист від 28.12.2019 року №7728/03.01-22),


ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Головному спеціалісту по мобілізаційній та оборонній роботі відділу кадрової та оборонно-мобілізаційної роботи апарату виконавчого комітету міської ради Михайлу САВЧЕНКУ довести до відома керівників  підприємств, установ і організаційміста Первомайська аналіз інформації Первомайського ОМВК про стан військового обліку на території міста Первомайська Миколаївської області за 2019 рік (додаток 1).

2. Затвердити перелік заходів щодо поліпшення стану військового обліку у 2020 роціна території міста ПервомайськаМиколаївської області (додаток 2).

3. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку, забезпечення функціонування системи військового обліку на території міста Первомайська на 2020 рік  (додаток 3).

4. Затвердити план перевірок стану військового обліку та бронювання на підприємствах, установах та організацій міста Первомайська на 2020 рік (додаток 4).

5. Затвердити план звіряння облікових даних  призовників та військовозобов’язаних підприємств, установ та організацій  міста Первомайська з обліковими даними Первомайського ОМВК на 2020 рік(додаток 5).

6. Затвердити склад комісії з перевірки стану військового обліку на території міста Первомайська на 2020 рік  (додаток 6).

7. Відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, їх обтяжень, юридичних осіб та фізичних осіб - підприємцівапарату виконавчого комітету міської ради (Брагар) щомісяця до 5 числа надаватиповідомленняПервомайськомуОМВК про реєстрацію, ліквідаціюпідприємств, установ та організацій, зареєстрованих (ліквідованих) на територіїмістаПервомайська.

8. Начальнику відділу інформаційних технологій та комп’ютерно-технічного забезпечення апарату виконавчого комітету міської ради Віктору ГАЛУЗІНСЬКОМУ за зверненням Первомайського ОМВК забезпечити інформаційний супровід функціонування системи військового обліку шляхом  розміщенняінформаційніх матеріалів з питань військового обліку на офіційному веб-сайті міста Первомайська.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Олександра КУКУРУЗУ.

 

Міський голова                                                                                            Людмила ДРОМАШКО

 

 

Додатки 1-6


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024