НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-02-04
Про проведення міського етапу конкурсу творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!» в м. Первомайськ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ
 РІШЕННЯ

Про проведення міського
етапу конкурсу творчості для дітей та
молоді з функціональними обмеженнями
«Повір у себе, і в тебе повірять інші!»
в м. Первомайську

Відповідно підпункту 7 пункту «а» статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання пункту 20 розділу ІІІ Комплексної програми соціального захисту «Місто, де зручно всім» на 2016-2020 роки, з метою підтримки і розвитку творчих інтересів дітей з функціональними обмеженнями, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1.Провести міський етап конкурсу творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!»           з 09 березня 2020 р. по 03 квітня 2020 р.

2. Первомайському міському центру соціальних служб для сім”ї, дітей та молоді (Крижановська) забезпечити загальну координацію з організації та проведення міського етапу конкурсу творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!».

3.Управлінню освіти міської ради (Остапенко) та Первомайському міському центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю (Зимня) забезпечити участь у міському етапі конкурсу дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!».

4. Управлінню культури, національностей, релігій, молоді та спорту міської ради (Олішевська) організувати проведення нагородження переможців та учасників міського конкурсу для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!».

5. Затвердити Положення про проведення міського етапу конкурсу творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!» в м. Первомайську (додаток 1).

6. Затвердити склад експертної комісії міського етапу конкурсу творчості для дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Повір у себе, і в тебе повірять інші!» в м. Первомайську (додаток 2).

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.


 Міський голова                                                                Людмила ДРОМАШКО

Додаток 1-2


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024