НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Проекти рішень виконкому


від 2020-02-06
Про розгляд заяви гр. ХХХХХ

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області     
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

від                             
м. Первомайськ

Про розгляд заяви гр. ХХХХХ   

Відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини 1 статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей  31, 71, 242 Цивільного кодексу України, статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян, безпритульних дітей», статті 12 Закону України «Про охорону   дитинства»,  розглянувши   заяву  гр. Алтуніна О. А. від 27.01.2020 року № 359/03.13-23 та документи про надання дозволу на укладення договору купівлі-продажу майна, яке належить на праві приватної власності, та пропозиції   комісії   з   питань   захисту   прав дитини (протокол №2 від 31.01.2020 року), виконком міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Дати дозвіл на укладання договору купівлі-продажу (купівлі) квартири №ХХ по проспекту ХХХХ, ХХ, в місті Первомайську Миколаївської області на ім'я малолітньої ХХХХХ, ХХХХ року народження, від імені якої та в її інтересах буде діяти її батько ХХХХХ. 

2. Попередити законного представника малолітньої дитини про відповідальність за порушення чинного законодавства щодо захисту її житлових прав. 

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови,  начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО. 

Міський голова                                                             Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024