НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 26-р від 2020-02-10
Про проведення виплати одноразової матеріальної допомоги інвалідам війни, сім’ям загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, які мешкають на території міста Первомайська (оприлюднено 10.02.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

 від  10.02.2020    № 26-р

 

Про проведення виплати одноразової
матеріальної допомоги інвалідам  війни,
сім’ям загиблих та померлих учасників
бойових дій в Афганістані, які мешкають
на території міста Первомайська

 

                Керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання рішення обласної ради від 24.12.2019 року № 5 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року» та рішення міської ради від 17.12.2015 року «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту  «Місто, де зручно всім» на 2016 - 2020 роки» зі змінами, з метою посилення соціальної підтримки інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, які мешкають на території міста Первомайська

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ :

1. Затвердити список інвалідів війни, сімей загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, які мешкають на території міста Первомайська для проведення виплати одноразової матеріальної допомоги (згідно з додатком).

2. Допомогу надавати на підставі довідок військкомату про участь у бойових діях в Афганістані, копії посвідчення учасника бойових дій та копії довідки МСЕК про встановлення групи інвалідності (для інвалідів війни в Афганістані); копії посвідчення члена сім’ї загиблого (померлого) військовослужбовця, довідки, яка підтверджує загибель члена сім’ї у бойових діях в Афганістані та копій документів, що підтверджують родинний зв’язок з загиблим військовослужбовцем (для членів сімей загиблих військовослужбовців); копії паспорта, довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі 85800 (вісімдесят п’ять тисяч вісімсот) грн. за рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті на проведення виплати одноразової матеріальної допомоги інвалідам війни, сім’ям  загиблих та померлих учасників бойових дій в Афганістані, які мешкають на території міста Первомайська.

4.  Управлінню соціального захисту населення Первомайської міської ради (Колесніченко) надати одноразову матеріальну допомогу згідно списку, що додається  всього 33 (тридцять три) особи.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                                                   Людмила  ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024