НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 57-рк від 2020-02-10
Про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування (оприлюднено 11.02.2020 року)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Від 10.02.2020 № 57-рк

Про проведення конкурсу
на заміщення вакантної
посади посадової особи
місцевого самоврядування

Відповідно до пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року №169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців»,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Оголосити повторно конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з юридичних питань відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради.

2. Вимоги до конкурсантів на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з юридичних питань відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради:

2.1   громадянство України;

2.2   вільне володіння державною мовою;

2.3   вища юридична освіта не нижче ступеня бакалавра;

2.4   знання основних програм роботи на комп’ютері.

3. Затвердити перелік питань для перевірки знань з урахуванням специфіки функціональних повноважень головного спеціаліста з юридичних питань відділу комунальної власності і земельних відносин управління містобудування, архітектури, комунальної власності та земельних питань міської ради.

4.  Голові конкурсної комісії, заступнику міського голови, начальнику управління соціального захисту населення міської ради Ользі КОЛЕСНІЧЕНКО забезпечити  проведення конкурсного відбору згідно з вимогами чинного законодавства.

5.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Міський голова                                                                                    Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024