НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 31-р від 2020-02-11
Про проведення виплати щомісячної матеріальної допомоги законним представникам дітей загиблих військовослужбовців - учасників антитерористичної операції (оприлюднено 12.02.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від  11.02.2020 № 31-р
          м.Первомайськ

 

Про проведення виплати  щомісячної
матеріальної допомоги
законним представникам
дітей загиблих  військовослужбовців -
учасників  антитерористичної операції

 

Згідно пункту 20 частини 4 статті 42  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання додатку 3 (Порядок фінансування субвенції з обласного бюджету для надання щомісячної матеріальної допомоги дітям військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, у тому числі  добровольчих, які загинули, пропали безвісти або померли внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних при виконанні службових обов'язків  на тимчасово окупованій території АР Крим, м. Севастополя, під час участі в антитерористичній операції (АТО) на сході України) рішення  Миколаївської обласної ради від 21.12.2017 року № 15 «Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року», з метою надання матеріальної допомоги дітям загиблих військовослужбовців - учасників  антитерористичної операції

   

ЗОБОВЯЗУЮ:

1. Провести  виплату щомісячної матеріальної допомоги законним представникам дітей до 18 років – батьки яких загинули в зоні проведення антитерористичної операції, за лютий 2020 року, а саме:

1.1. Петренко Ірині Олександрівні, матері Максюти Ілони Олександрівни, хххх року народження, яка проживає за адресою: вул. ххххх в сумі 1000 грн.;

1.2.Постригань Олені Валеріївні, матері Постригань Івана Костянтиновича, хххх року народження, яка проживає за адресою: вул. ххххх в сумі 1000 грн.;

1.3. Руснак Альоні Олександрівні, матері Руснак Злати Миколаївни, ххххх року народження, яка проживає за адресою: вул. хххххх в сумі 1000 грн.

2.  Фінансовому   управлінню  міської   ради (Шугуров)  профінансувати управління  соціального захисту населення Первомайської міської ради в сумі  3000 (три тисячі) грн. за рахунок коштів обласного бюджету, передбачених Комплексною програмою соціального захисту населення «Турбота» на період до 2020 року.

3.  Контроль за  виконанням розпорядження  покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення Первомайської міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.


Міський  голова                                                         Людмила ДРОМАШКО                                                                                            


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024