НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Розпорядження міського голови


№ 32-р від 2020-02-12
Про забезпечення транспортом працівників управління у справах дітей Первомайської міської ради (оприлюднено 12.02.2020 р.)

УКРАЇНА
Миколаївська область
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ   МІСЬКИЙ   ГОЛОВА
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

від 12.02.2020 № 32-р
          м. Первомайськ

 

Про забезпечення транспортом
працівників управління у справах
дітей Первомайської міської ради

 

На виконання пункту 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 4 Закону України « Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», пункту 9 постанови Кабінету Міністрів України від 03.10.2018 р. №800 «Деякі питання соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, у тому числі таких, що можуть загрожувати їх життю та здоров'ю», з метою захисту прав, свобод і законних інтересів дітей, вивчення умов проживання та виховання дітей, схильних до правопорушень, дітей, батьки яких ухиляються від виконання батьківських обов'язків, своєчасного захисту прав дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, постраждали від насильства або жорстокого поводження, життю та здоров'ю яких загрожує небезпека, вивчення житлово-побутових умов проживання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в сім'ях опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, кризових сім'ях за місцем проживання

 

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Затвердити графік забезпечення в 2020 році працівників управління у справах дітей міської ради транспортом для здійснення перевірок житлово-побутових умов проживання та виховання дітей в сім’ях (додаток).

2. Головному лікарю КП «Первомайський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Тетяні ОБОЛЕНСЬКІЙ, начальнику управління освіти міської ради Галині ОСТАПЕНКО, керуючій справами виконавчого комітету Первомайської міської ради Лілії ПОСТЕРНАК, начальнику фінансового управління міської ради Сергію ШУГУРОВУ, забезпечити виділення транспорту згідно графіку.

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 05.01.2018 року №2-ра «Про забезпечення транспортом працівників управління у справах дітей Первомайської міської ради».

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський голова                                      Людмила ДРОМАШКО


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024