НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 54 від 2020-02-14
Про відзначення 76- ї річниці визволення міста Первомайська та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників (оприлюднено 17.02.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 від 14.02.2020  №54
м.Первомайськ

Про відзначення 76- ї річниці             
визволення міста Первомайська          
та Миколаївської області                               
від німецько-фашистських загарбників

 

 

 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою вшанування бойових подвигів захисників Вітчизни, виховання підростаючого покоління на кращих зразках служіння своєму народу, вірності Україні, гідного відзначення 76-ї річниці визволення міста Первомайська та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників, виконавчий комітет міської ради

 

 

ВИРІШИВ:

 

 

 

       1. Затвердити заходи по підготовці та проведенню 76-ї річниці визволення м.Первомайська та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників (додаток 1).

 

       2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати управління соціального захисту населення  міської ради з програми «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов’язаних з підготовкою та відзначенням 76 - ї річниці визволення міста Первомайська та Миколаївської області від німецько-фашистських загарбників (додаток 2).

 

       3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління  соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.                                   

 

 

Міський голова

Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024