НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 56 від 2020-02-14
Про затвердження положення про комісію для розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та пільг за фактичним місцем проживання та її складу (оприлюднено 17.02.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА   МІСЬКА   РАДА
Миколаївської області
виконавчий комітет

РІШЕННЯ

від 14.02.2020  №56                                                           
м. Первомайськ

Про затвердження положення
про комісію для розгляду питань,  
пов’язаних з призначенням населенню
житлових субсидій,  державної
соціальної допомоги  малозабезпеченим
сім’ям та пільг за фактичним місцем
проживання та її складу

        Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 (зі змінами та доповненнями), виконавчий комітет Первомайської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Положення про комісію по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню житлових субсидій,  державної соціальної допомоги  малозабезпеченим сім’ям та пільг за фактичним місцем проживання, в новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити склад  комісії по розгляду питань, пов’язаних з призначенням населенню житлових субсидій,  державної соціальної допомоги  малозабезпеченим сім’ям та пільг за фактичним місцем проживання (додаток 2).

3. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Первомайської міської ради від 13.07.2018 № 320 «Про затвердження положення про комісію для розгляду питань, пов’язаних з призначенням    житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім᾿ям та пільг за місцем проживання та її складу».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови, начальника управління соціального захисту населення міської ради Ольгу КОЛЕСНІЧЕНКО.

 

Міський  голова                                                               Людмила ДРОМАШКО 

Додаток 1-2

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024