НОРМАТИВНІ АКТИ
ПЕРВОМАЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ТА
ВИКОНКОМУ
 
Рішення виконкому


№ 57 від 2020-02-14
Про відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в місті Первомайську в 2020 році (оприлюднено 17.02.20)

ПЕРВОМАЙСЬКА МІСЬКА РАДА
Миколаївської області
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 14.02.2020  №57
м. Первомайськ


Про відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в місті Первомайську  в  2020 році

 

 

Відповідно до статті 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та на виконання указу Президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні», з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити заходи з підготовки та відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в місті Первомайську в 2020 році (додаток 1).

2. Фінансовому управлінню міської ради (Шугуров) профінансувати виконком міської ради за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті на програму «Наше місто: його події, свята, трудові будні», згідно з кошторисом витрат, пов'язаних з підготовкою та проведенням заходів з нагоди відзначення Дня Героїв Небесної Сотні в місті Первомайську в 2020 році (Додаток 2).

3. Фінансово-господарському відділу апарату виконавчого комітету міської ради (Луценко) оплатити вказані витрати згідно з кошторисом.

4. Доручити керівникам управлінь, відділів, інших виконавчих органів міської ради забезпечити виконання затверджених заходів, про що проінформувати відділ інформаційної діяльності і комунікацій з громадськістю та засобами масової інформації апарату виконавчого комітету міської ради (Шевчук) в термін до 21 лютого 2020 року.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Сергія БОНДАРЧУКА.

 

Міський голова                                                                  Людмила ДРОМАШКО

 


Розробка та підтримка сайта: PervoSOFT
©2024